Waar kan je hoorspelen beluisteren en downloaden? (4) Hoorspelcast

De vierde site in deze reeks is Hoorspelcast (Sadglobe). Deze site in blog vorm brengt regelmatig oude hoorspelen opnieuw aan die je individueel kan beluisteren via de speciale Flash-player, maar ook kan downloaden. Bovendien kan je je via de xml-feed abonneren op de podcast feed, zodat je elke nieuwe aflevering automatisch in je iTunes of andere podcastreader binnenkrijgt. Zie ook Hoorspelen als podcast, Een hoorspel als podcast: iTunes), HappyFish als podcastreader.

was_de_katJe vindt hier o.a. enkele science fictionreeksen zoals De Tijdverschuiving, Reis op de plaats, De 12 maagden, naast detectives zoals “Was de kat getuige” (deel 1, 2, 3, 4 – klik rechts op deze links om de MP3 bestanden te downloaden) naar een verhaal van Jackie Lourens-Knoop, en Goena-Goena,  een verhaal vol mysterie en zwarte magie uit Indonesië.

3 Responses to Waar kan je hoorspelen beluisteren en downloaden? (4) Hoorspelcast

 1. Eric Berg schreef:

  Hallo,

  de link van “Was de kat getuige?” werkt niet meer. Zou je een nieuwe link kunnen geven? Het is jeugdsentiment voor me; ik herinner me dat ik de delen in bed onder de dekens (want ik moest slapen) met een klein transistor-radiootje beluisterde. Het enige dat ik weet is dat ik het spannend vond. Zou het graag nog eens horen :0)

  Eric

 2. Eric Berg schreef:

  Hoi Hilde,

  Bedankt, ik heb het intussen en kan het in de mp3-speler laden :0))

  Eric

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: