Paul Vlaanderen komt weer!

paul_vlaanderen_radio90fm

De Nederlandse radio 90FM brengt een prachtig initiatief: het hoorspel “Paul Vlaanderen en het Z4-mysterie” werd terug opgenomen, en zal in zes afleveringen uitgezonden worden, die ook via het internet in streaming formaat te beluisteren zijn.

De eerste aflevering is te beluisteren op donderdag 12 februari 2009 om 22u. Die datum is met opzet gekozen: dan zal het op de dag af precies 70 jaar zijn dat de allereerste Paul Vlaanderen door de AVRO uitgezonden werd.

Het hoorspel “Paul Vlaanderen en het Z4-mysterie” werd oorspronkelijk in 1940 uitgezonden, doch slechts vier van de zes delen gingen de ether in – de inval van het Duitse leger in Nederland doorkruiste de uitzendingen. Bij dit hoorspel hoort trouwens een erg amusant verhaal, dat je hier leest. Meer informatie ook bij Unieuws.nl.

Regie is in handen van John Beringen; Bert Bijl is Paul Vlaanderen, Ester Dijkema is Ina Vlaanderen. Ook Donald de Marcas doet mee als Charlie!

2 Responses to Paul Vlaanderen komt weer!

  1. Pettel schreef:

    Als ze net zo ongeloofwaardig zijn opgenomen -voorlezen vanaf een papiertje- als bijvoorbeeld “Het mediamysterie” en “Paul en Ina incognito” (uitgezonden door de AVRO) pas ik. Sapristie !

  2. Pettel schreef:

    Heb ook dit in zijn geheel beluisterd maar is geen schim van de originele Paul Vlaanderen. Lijkt soms wel een luisterboek. Weinig inleving bij deze acteurs! Sapristie !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: