Hoorspel met Kerst op Radio West

‘De Geluidenwereld van West’: twee uur lang bij Radio West aandacht voor hoorspelen en al het andere dat het gehoor prikkelt. Deze keer met het hoorspel ‘Puntig’ van Theo  Hendrikse in de regie van Frits Enk, dat als ledengeschenk van de NLBB Vereniging Leesgehandicapten uitkwam in het kader van het Louis Braillejaar 2009.

Verder een gesprek met hoorspelacteur Donald de Marcas over ‘Paul Vlaanderen en het Margo Mysterie’ van Francis Durbridge en een fragment van die beroemde serie uit 1962. Maar u hoort ook een Brabants hoorspel waarin een Mariabeeld tot leven komt. Het verscheen onder meer in 2000 op een hoorspelpromotie CD van de stichting Van oor tot oor. Lenette van Dongen doet bouwvakkers na en Henk Elsink raakt in de war van Johanna. Tenslotte zijn er flirttips voor zowel mannen als vrouwen.

De Geluidenwereld van West wordt gepresenteerd door Patrick van Houten. De uitzending is op Tweede Kerstdag tussen 14 en 16 uur op Radio West. (In de avond wordt het programma herhaald tussen 21 en 23 uur.)
Radio West is via internet te beluisteren op: www.westonline.nl (Bron: Radio West).
Via de link hoorspelen kan je er trouwens nog verschillende o.a. De Glazenwasser is Geweest uit 1984, De Meesterdief, en anderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: