25 september 2010: hoorspeldag

Hoorspel Nú brengt tijdens de Dag van het Hoorspel in Beeld en Geluid live hoorspelfragmenten met gerenommeerde hoorspelacteurs als Els Buitendijk, Chiel de Kruijf, Donald de Marcas en Paula Majoor. Zij spelen fragmenten uit “Paul Vlaanderen en het Z-Mysterie”, bijgestaan door geluidsinspiciënt Leon Dubois en wordt meer verteld over de werkwijze van Beeld en Geluid, waar in het archief vele duizenden hoorspelen zorgvuldig worden bewaard.
(Bron: Beeld en Geluid)
http://experience.beeldengeluid.nl/index.aspx?FilterId=974&ChapterId=7864&ContentId=24121#

Info over de sessies en de tijden op de site van Beeld en Geluid. Je moet je wel aanmelden via het formulier op deze website.

Welke hoorspelliefhebbers gaan erheen? Misschien kunnen we elkaar daar treffen? Ik heb me alvast aangemeld, en hoop deze sessies te kunnen combineren met een bezoekje aan Beeld en Geluid.

http://www.hoorspelnu.nl/actueel.html

One Response to 25 september 2010: hoorspeldag

  1. Huub van de Pol schreef:

    Luisterrijk, de enige webshop waar je legaal MP3’s van luisterboeken en hoorspelen kan kopen en downloaden, wil ook graag medewerking verlenen aan de hoorspeldag.

    Luisterrijk levert ca 100 Nederlandse, Vlaamse en Engelse (BBC!) hoorspelen als mp3-download, en gemiddeld 20% goedkoper dan de cd. Voor het aanbod, zie http://www.luisterrijk.nl/luisterboeken/o/16/hoorspel/p/1

    Tijdens de hoorspeldag op 25 september zijn alle hoorspelen bij Luisterrijk 10% goedkoper (dus 30% goedkoper dan de cd). Gebruik hiervoor actiecode HOORSPEL2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: