Nachtvluchten 5 november 2010 (aankondiging)

Deze week worden de liefhebbers van het hoorspel weer verwend; lees maar zelf mee de aankondiging zoals Nora Romanesco die verstuurd heeft via de nieuwsbrief:

Van 02.00 uur tot 03.00 uur Vlucht in het Verleden met vader en zoon van Delden. Vorige maand overleed Lex van Delden, de acteur was onder meer bekend van zijn rollen in ‘De Stille Kracht’, ‘Karakter’ en ‘Hollands Glorie’. Hij was de zoon van de componist Lex van Delden(1919-1988), die gedurende de jaren vijftig en zestig één van de meest uitgevoerde componisten van zijn generatie was. Uit 1957 een fragment met hem in het programma Klaver Vier, vervolgens uit 1972 een hoorspel getiteld: De opperbevelhebber of de onderscheiding van soldaat Musquetier, van auteur Willem G. van Maanen met onder meer de acteur Lex van Delden.

Van 04.00 uur tot 05.00 uur twee dames die iets te vieren hebben, hoorspelactrice en stemregisseuse Maria Lindes die op 5 november haar 68ste verjaardag viert. We horen van haar in een programma uit lang vervlogen tijden van de VARA, getiteld “Vrij Entree”, met conferences en liedjes door cabaretier Henk Elsink die in deze aflevering Maria Lindes ontvangt. In het tweede deel van het uur Nelleke Noordervliet die in een bijdrage van de IKON grote vragen stelt aan God. Eva Verstoep is in gesprek met haar over de vraag: stel dat God bestaat en je mag één beslissende vraag stellen, wat vraag je dan? De schrijfster wordt op 6 november 65 jaar.

Je kan de uitzendingen live beluisteren via de radio, of enkele dagen later via http://portal.omroep.nl/nachtvluchten of de podcast.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: