Programma nachtvluchten vrijdag 17 december (aankondiging)

Deze week weer enkele rubrieken die speciaal de interesse van de hoorspelliefhebber zullen wekken. Dit valt te lezen in de aankondiging:

Van 02.00 uur tot 03.00 uur Vlucht in het Verleden met het wekelijkse amusementsprogramma van de KRO, Negen heit de klok; liedjes en sketches rond het thema “Liefde” met medewerking van Dico van der Meer, Alexander Pola, Jan de Cler, Max van Praag, Harry Bronk, Wam Heskes, Dries Krijn, Katja Berndsen, Mela Soesman en Ko van de Bos. Muzikale medewerking van het Metropole-orkest onder leiding van Jos Cleber, pianist Guus Jansen en de vocalisten Bruce Low en Henny Fontaine.
Van 05.00 uur tot 06.00 uur een aflevering van Helden van toen, een bijdrage van NTR.  Een hernieuwde kennismaking met bekende Nederlanders die vroeger regelmatig op radio en televisie kwamen. Wat is er van hen geworden? Hoe gaat het nu met ze? En hoe kijken ze terug op de hoogte- en dieptepunten in hun leven. Ben Kolster is in gesprek met Eli Asser, die op 22 december 88 jaar wordt. Zijn doorbraak als tekstschrijver beleefde hij in de jaren ‘50 met de komische radiostrip Mimosa.” (Bron: Nora Romanesco)

Je kan de uitzending natuurlijk live op de radio zelf belusiteren, of via het internet: www.radio1.nl/nachtvluchten of via de site van MAX www.omroepmax.nl. Presentatie ligt zoals gewoonlijk in de uiterst kundige handen van Nora Romanesco! En heb je de uitzending gemist, dan kan je die enkele dagen later via de podcast downloaden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: