Aankondiging: 2e kerstdag, hoorspelmiddag op Radio 794

Ik ontving dit bericht, dankzij Frits, en geef het graag door aan jullie. Ideaal om op 2e kerstdag, nu zondag, lekker naar een hoorspel te luisteren!

Ook op Radio 794 krijgt het hoorspel de aandacht die het verdient. Want op 2e Kerstdag kunt u van 14:00 tot 16:00 uur luisteren naar de hoorspelmiddag.

Eerdere hoorspelen die Radio 794 heeft gemaakt zijn die middag te beluisteren. Zo hoort u de spraakmakende hoorspelen ‘Moord in olieverf’ en ‘Wraak uit het hiernamaals’. En wordt besloten met het onlangs uitgezonden hoorspel waarin de Eper journalist Dick van ’t Zand in eigen huis wordt vermoord.

Harm Edens, die een deel van de opnamen van dit laatste hoorspel bijwoonde voor zijn televisie programma ‘Gelderse Koppen’ speelde spontaan de rol van commissaris van politie. De rol van Dick van ’t Zand werd gespeeld door de bekende Eper journalist Dick v.d. Veen.

Naast de andere leden van de hoorspelkern deed ook Lenneke Guldemond, de inmiddels tachtigjarige zus van Joop Doderer, weer mee. De regie was in handen van Aad Breedveld.

Radio 794 – 106,5 FM in de ether – 93,1 FM op de kabel – of via www.radio794.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: