Magazine over Duitstalige hoorspelen

Uiteraard werden ook in andere landen van Europa, de VS, de rest van de wereld, hoorspelen gemaakt. Voor het Duitstalige gebied bijvoorbeeld tracht deze website alle mogelijke hoorspelen (maar ook audioboeken) onder één dak te brengen. Handig daarbij is dat je voor elke titel een knop hebt om een prijsvergelijking op te vragen. En dan valt het op dat de hoorspelen, ook op CD, in Duitsland toch wel duidelijk goedkoper zijn dan in het Nederlands.
Abby Grange bijvoorbeeld, deel 41 van de Sherlock Holmes verhalen, kan je bij Amazon al voor 3,49 euro aankopen. Alarm in Sköldgatan van Maj Sjöwall en Per Whaloö betaal je 7,95 euro bij de online boekhandel Libri.de.
Ik vond trouwens ook nog een plek waar je via podcast gratis afleveringen van de Duitse crimi Tatort kan downloaden: http://web.ard.de/radiotatort/rss/podcast.xml . Wie niet gewoon is te werken met podcasts en rss-feeds, vindt een handleiding elders in dit blog. Persoonlijk gebruik ik daarvoor HappyFish, maar die wordt niet meer geüpdate. Via iTunes kan je echter ook werken. Meeer info over de Tatort reeks vind je hier: http://radiotatort.ard.de

One Response to Magazine over Duitstalige hoorspelen

  1. Peter schreef:

    Je zit niet aan een rss feed of podcast programma vast, gewoon rechtermuisknop en opslaan als.. en je kunt ze als mp3 binnen halen.

    groet,
    Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: