Tweede Kerstdag: De Geluidenwereld van West

Hoorspelliefhebbers worden met kerst en nieuwjaar wel verwend! Op tweede kerstdag brengt Omroep west een nieuwe editie van het radioprogramma  De Geluidenwereld. De medewerkers van dit programma melden dat het om de volgende hoorspelen gaat:

– Een stuk uit de hoorspelserie De overwintering op Nova Zembla die in 1979 bij de VARA te horen was en nu als luisterboek is uitgegeven bij Rubinstein. Met een luisterduur van maar liefst vijf uur vormt het een mooie aanvulling op de film, voor diegenen die nog meer details willen weten.

– Ook van Rubinstein is het leesboek Pim en Pom luistervriendjes dat als bonus een nieuw hoorspel met de stem van Georgina Verbaan bevat dat we in zijn geheel laten horen.

– En de combinatie van lees-luisterboek komt vaker voor. Bij de uitgave Van Gogh, Strijd en succes van Tribute International kun je lezen in een boek vol foto’s en afbeeldingen en luisteren naar het levensverhaal van Vincent van Gogh. In de radiouitzending hoor je de periode waarin hij zijn eerste meesterwerk schilderde, De aardappeleters.

– We sluiten af met het ouderwetse, krakerige hoorspel Scrooge en Marley naar het boek van Dickens dat de AVRO met kerst in 1956 uitzond.

Uitzending: maandag 26 december van 14u tot 16u met herhaling diezelfde dag tussen 21u en 23u.

http://www.westonline.nl/programmas/hoorspelenopwest

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: