Nieuw hoorspel: De Spin

de_spin

Heerlijk, te weten dat de omroepen van vandaag het hoorspel toch nog altijd als een aparte kunstvorm beschouwen, ondanks het feit dat het hoorspel “beperkt” is tot audio en geassocieerd wordt met de radio – terwijl er tegenwoordig zoveel multimedia bestaat, en tv de koning is in het medialandschap.
NTR start vanaf woensdag met het hoorspel “De Spin”, dat een dramatisering is van de IRT-affaire, een zaak waarbij een groep rechercheurs in het grootste geheim een operatie opzetten.
Het doet ook plezier te weten dat andere kanalen gebruikt worden om De Spin bekend te maken bij de mensen. Zo is er een quiz, waarbij je o.a een diner kan winnen met de regisseur, producent, en een selectie acteurs.
Er hoort ook een website bij die alle informatie verzamelt, en achtergrond en reportages brengt. Nogmaals, het doet enorm plezier te beseffen dat NTR niet alleen de moeite genomen heeft om een super spannend hoorspel te creëren, maar ook om dit zo uitgebreid te omkaderen.
Dit is de website:
http://www.hoorspeldespin.nl/
Een uitzending gemist? geen probleem: via de website van NTR kan je ze terug beluisteren
http://www.hoorspeldespin.nl/uitzending-beluisteren/
Wil je alle afleveringen downloaden via podcast naar je computer, om ze op je gemak later te beluisteren, op je computer, of je favoriete MP3 speler? Je kan de afleveringen via de podcast downloaden op deze link:
http://feeds.ntr.nl/hoorspel-despin
Uiteraard kom ik nog terug op dit hoorspel in de volgende dagen. Ik ben in elk geval benieuwd om de eerste afleveringen te beluisteren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: