Radio Lorali: Het kan niet altijd kaviaar zijn

lorali_hoorspel

Hoorspelliefhebbers zullen ongetwijfeld ook Radio Lorali (Lokale Radio Limburg) kennen, want daar wordt elke week een mooi hoorspel uitgezonden. Op donderdagavond van 19 tot 20u, met herhaling de woensdag daarop van 22 tot 23u. Voor de Belgische (Limburgse) luisteraars op 107,5 FM, maar ook via streaming radio via Shoutcast te beluisteren.

Momenteel loopt er de twaalfdelige reeks “Het kan niet altijd kaviaar zijn” – dat volgens Gilbert Ignoul, de motor achter deze hoorspelen op radio Lorali eigenlijk “Het moet niet altijd kaviaar zijn” zou moeten heten. Het eerste deel is al uitgezonden op donderdag 27 maart, en voor de herhaling van het tweede deel kan je nu nog inpikken op dinsdag 8 april, met dan op donderdag 10 april het derde deel.

Informatie over het hoorspel vind je bij Hoorspelen.eu
Dit is de website van Radio Lorali.

One Response to Radio Lorali: Het kan niet altijd kaviaar zijn

  1. Gilbert Ignoul schreef:

    Om vergissingen te voorkomen toch even vertellen dat het hoorspel uitgezonden wordt elke donderdag van 19 tot 20 uur. Met een herhaling de woensdag erop van 22 tot 23 uur. De hoorspelen zijn allemaal opgevuld met instrumentale muziek tot een uur. Dit om te passen in de radio-programmatie.
    Sinds 2011 zenden we elke week zo’n hoorspel uit. Meestal reeksen en bewerkt tot 192 kbps en het geluid versterkt waar het aangenaam hoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: