Reacties op blog postings

Wanneer je een blog hebt, dan is “schrijven”, het plaatsen van postings, één aspect. Jouw communicatie als blogger naar de lezer toe. Maar de reacties van de lezers zijn minstens even belangrijk – hun communicatie naar jou, de blogger, toe.

En op dat gebied heb ik op dit blog niet echt uitgeblonken. Ik weet, via verschillende forums en de nieuwsgroepen, dat er een heel actieve gemeenschap is met een diepe passie voor het hoorspel. Mensen ruilen bestanden, zij geven elkaar informatie door over hoorspelen, zij verbeteren elkaar ook. Zo wordt elke keer de kennis over de hoorspelen aangescherpt.

Bij dit blog moet ik helaas bekennen dat het aspect van de commentaren tot nu toe niet echt de aandacht gekregen heeft die het verdiende. Door onoordeelkundig gebruik van spamfilters zijn oprechte en interessante reacties van lezers in die filters blijven hangen, zodat zij niet verschenen bij de betreffende artikels, en er ook geen verdere reactie op kon verschijnen.

Ik heb het een en ander gewijzigd in de instellingen van dit blog. Alle wachtende commentaren, voor zover zij publiek moeseten zijn, zouden nu moeten verschijnen. En als je zelf aangegeven hebt dat je op de hoogte gehouden wil worden van reacties op jouw commentaar, dan zou dit ook moeten lukken.

Alvast bedankt voor jullie reacties – mijn excuses dat zij niet eerder verschenen zijn.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: