Bestemming onbekend – de reeks

bestemming_onbekendDit is een hoorspel dat uitgezonden werd door de Regionale Omroep Radio Drenthe in 1994. Het is een heerlijke soap, vol tragedie, romantiek, spanning. Zoals een hoorspel eigenlijk zou moeten zijn. En een mooi bewijs dat goede hoorspelen echt niet beperkt blijven tot Paul Vaanderen!

In de eerste aankondiging wordt vermeld dat het om een reeks gaat in 40 delen. In het tweede deel is er sprake van 36 delen. Wat ik teruggevonden heb bestaat uit 36 delen, die per drie gebundeld werden, om het luistergemak. Ik heb deze bundeling zo gelaten, en zal ze ook per 3 delen bespreken.

In dit krantenartikel van De Volkskrant uit 1996 wordt ook naar dit hoorspel verwezen. Voor de rest vond ik geen enkele andere informatie over het hoorspel. Alle aanvullingen en verbeteringen zijn dus welkom!

 

 

Advertenties

One Response to Bestemming onbekend – de reeks

  1. agjee schreef:

    Hallo,

    Ik geniet ook van het hoorspel Bestemming Onbekend, beetje kneuterig, hier en daar wat ‘over the top’ en spannend! Joris van der Hoek wordt volgens mij vertolkt door Bert Haandrikman, nu een radio 2 dj. Je kunt zijn jongere stem zelfs wel herkennen. Hartelijke groet,
    Agnes Warntjes, Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: