Bassie en Adriaan – De schattenjacht deel 2

Genre: jeugd     – NL-
Aflevering: 2/2
Uitgezonden: 8/9/1983-
De plot: Op de rommelmarkt zorgt Bassie voor brokken, en als vergoeding moeten ze alle gemaakt stukken kopen, o.a. een schilderij. Ondertussen kraken Ping Poen, Vlugge Japie en Baron een brandkast
Auteur: Aad Van Toor
Regisseur: AadVan Toor
Bijkomende info: Muziek: Aad Van Toor, Bert Smorenburg; mixage: Martijn Paschier; Opnamestudio: JSM Oostvoorne
Acteurs: Bas van Toor, Aad van Toor, Ina van Toor, Paul van GOrkum
Duur: 0:59
Appreciatie: ***
Commentaar: Via via kregen wij dit hoorspel in handen. Het is blijkbaar afkomstig van een vynil plaat (45 toeren of lp?). Goed gemaakt – even teruggaan naar je jeugdjaren, maar dan is het zelfs best spannend!  Omdat dit hoorspel niet door en voor de openbare radio gemaakt werd, schroomden wij toch even om een link te plaatsen naar audiobestanden op het web. Wij hebben echter nagekeken op de site van Bassie en Adriaan, en deze hoorspelen worden daar niet te koop aangeboden. U kan dit hoorspel er wel in streaming formaat beluisteren. Voor de mensen die het hoorspel op hun MP3 speler willen beluisteren hebben wij deze link naar het te downloaden audiobestand toch geplaatst.    Indien de rechthebbenden van dit audiobestand hiertegen bezwaar hebben, dan horen wij dit graag en verwijderen wij onmiddellijk de link.

Update mei 2011: men heeft ons gemeld dat dit hoorspel via de website van Bassie en Adriaan zelf verkocht wordt. De link naar de upload wordt dan ook verwijderd, en vervangen door de link naar de plek waar je het bestand kan aankopen.

Aankoop: http://clownbassie.nl/shop/?51,bassie-adriaan-dubbel-hoorspel-cd

Kwaliteit geluid: ****    (128 kbps – CBR)
Beluister in streaming: http://www.adriaan-homepage.nl/

Plaats een reactie